Po blini një makinë të përdorur të importuar?

Nuk jeni të sigurt nëse kilometrazha është e vërtetë ose e rregulluar?

Verifikoni me një klikim!


Rreth nesh

Me baze preko 10.5 milionë makinash të përdorura në dispozicion tek partnerët tanë në gjithë Evropën, në Gjermani, Itali, Francë, Belgjikë, Holandë, Austri, Spanjë, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Finlandë... ne ju mundësojmë verifikimin e numrit të šasisë (VIN), verifikimin e kilometrazhës, aksidenteve, dëmtimeve, legalitetit, defekteve dhe historisë së shërbimeve të makinave të përdorura.


15+

numri i vendeve eksportuese të makinave të përdorura

10,5+

milionë makinash të përdorura në bazë

1 milionë+

përdorues të kënaqur


Si të verifikoj kilometrazhën?

AUTOkm ju mundëson verifikimin e kilometrazhës dhe historisë së makinave të përdorura nëpërmjet numrit të šasisë (VIN)! Duke shkruar të dhënat e makinës, do të merrni historinë e plotë të makinës së përdorur me një klikim.

Kërkoni të dhënat:

 1. Vendi (Bosnjë dhe Hercegovinë, Bullgari, Mali i Zi, Republika Çeke, Greqi, Kroaci, Hungari, Poloni, Rumani, Maqedonia e Veriut, Sllovakia, Slloveni, Serbia, Ukrainë)
 2. Marka e makinës (Mercedes-Benz)
 3. Modeli (E-klasse)
 4. Viti i prodhimit (2010)
 5. Karrozëria (Sedan)
 6. Generata (IV - W212, S212, C207)
 7. Motori (220 2.1d AT (170 Hp))
 8. Numri i šasisë (VIN): (WDD2120021A433224)
 9. Çmimi i shitjes në tregun e makinave (14.000 €)
 10. Vendndodhja e makinës / Vend i importit (Gjermani, Itali, Francë, Belgjikë, Holandë, Zvicër, Austri, Spanjë, Suedi, Danimarkë, Finlandë...)

Nëse të gjitha kriteret janë shtypur saktë, do të shfaqet fotografia dhe përshkrimi i makinës të kërkuar.

Duke klikuar në butonin "Verifiko kilometrazhën" do të fitoni rezultatin.


#1

Kthimi i kilometrazhës është mashtrimi më i shpeshtë në shitjen e makinave të përdorura

65-85%

makinat e përdorura të importuara kanë kthyer kilometrazhën

10miliardë €

bleresit e makinave te perdorura ne Evrope paguajnë më shumë se vlera reale e makinës si rezultat i kthimit të kilometrazhës


Si paguhet shërbimi?

Duke plotësuar të dhënat e makinës dhe duke klikuar në butonin "Verifiko kilometrazhën", hapet fusha për pagesë. Duke klikuar në butonin "Paguaj me KARTË" / "PayPal" / "Paguaj me TELEFON" hapet dialogu i pagesës. Pagesa është e nevojshme për të trajtuar kërkesën tuaj për verifikimin e kilometrazhës.

Informacionin për verifikimin e kilometrazhës e merrni përmes mesazhit SMS dhe / ose në adresën e emailit që keni përmendur në kërkesë.

Duke krahasuar informacionin e marrë me kilometrazhën që është në panelin e mjeteve të vozitjes, mund të verifikoni nëse kilometrazha është e vërtetë ose është kthyer.

Lista e çmimeve për shërbimet

Raport bazik 1

Raport bazik 1

Raport bazik 2

Raport bazik 2

Raporti Check-km 1

Raporti Check-km 1

Raporti Check-km 2

Raporti Check-km 2


Njoftimi për automjete kundër Raportit Check-km

Serbia

Bullgaria

Bosnja dhe Hercegovina

Serbia

Republika Çeke

Kroacia

Serbia

Sllovakia


Çfarë kontrollojmë?

Të dhëna rreth kilometrazhit

Të dhëna rreth aksidenteve

Legjitimiteti i automjetit

Vlera tregtare

Fotografitë e automjetit

Pronarët e mëparshëm

Historia e shërbimit

Raportet për gabimet


Verifikoni kilometrazhën

Ju lutem zgjidhni një vend.

Ju lutem zgjidhni markën.
Ju lutem zgjidhni modelin.
Ju lutem zgjidhni vitin.
Ju lutem zgjidhni formën e karoserisë.
Ju lutem zgjidhni gjeneratën.
Ju lutem zgjidhni llojin e motorit.
VIN-i duhet të përmbajë 17 shenja
Ju lutem shkruani çmimin në €.
Ju lutem zgjidhni vendin e importit.
Kurrë nuk e ndajmë adresën tuaj të emailit me të tjerë.
Ju lutem shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Kurrë nuk e ndajmë numrin tuaj të telefonit me të tjerë.
Ju lutem shkruani një numër të vlefshëm të telefonit celular.
WAUZZZF45HA006407 (*********3553)
1C4RJFJM1JC219803 (******6178)
WUAZZZ425EN001607 (********7690)
WAUZZZ8VXHA062042 (********6409)
VF1VY0B0NUC240563 (********8651)
WAUZZZF4BKA112535 (*********4688)
WAUZZZ8K58A010260 (******8965)
WDD2052831F853949 (*********5511)
SB1BE76L30E008086 (*********9063)
TMAD351UAEJ233800 (*********6659)
WBANC91010CU77225 (**********6104)
WBAWC91020PW61473 (********8473)
WDC1569431J225663 (*********7604)
JHMFA36298S027455 (*********0818)
VF3LBYHYPKS513212 (*********0363)
W0L0TGF48Y5217698 (*********5277)
JMZGH14F681139228 (*********7521)
TMBJH7NP2K7082092 (*********8038)
KNAKU814DC5212181 (*********0090)
WDD2053041F459093 (********3869)

Kontakt

Munich, Germany

Maximilianstrasse 35a
80539 Munich
Germany
info@auto-km.com

Lucerne, Switzerland

Hertensteinstrasse 51/II
6004 Lucerne
Switzerland
marketing@auto-km.com

Belgrade, Serbia

Kneza Mihaila 30/V
11000 Belgrade
Serbia
support@auto-km.com


Pyetjet më të shpeshta

Card PayPal
Albania (Shqipëri) 7.90 EUR 7.90 EUR
Austrija (Österreich) 7.90 EUR 7.90 EUR
Belgija (België) 7.90 EUR 7.90 EUR
Bosnia and Herzegovina (Bosna i Hercegovina) 7.90 EUR 7.90 EUR
Bulgaria (България) 7.90 EUR 7.90 EUR
Croatia (Hrvatska) 7.90 EUR 7.90 EUR
Cyprus 7.90 EUR 7.90 EUR
Czech Republic (Česká republika) 7.90 EUR 7.90 EUR
Denmark (Danmark) 7.90 EUR 7.90 EUR
Estonia (Eesti) 7.90 EUR 7.90 EUR
Finland (Suomi) 7.90 EUR 7.90 EUR
France 7.90 EUR 7.90 EUR
Germany (Deutschland) 7.90 EUR 7.90 EUR
Greece (Ελλάδα) 7.90 EUR 7.90 EUR
Hungary (Magyarország) 7.90 EUR 7.90 EUR
Italy (Italia) 7.90 EUR 7.90 EUR
Kosovo (Kosovë) 7.90 EUR 7.90 EUR
Latvia (Lețmō) 7.90 EUR 7.90 EUR
Montenegro (Crna Gora) 7.90 EUR 7.90 EUR
Northern Macedonia (Северна Македонија) 7.90 EUR 7.90 EUR
Norway (Norge) 7.90 EUR 7.90 EUR
Poland (Polska) 7.90 EUR 7.90 EUR
Portugal 7.90 EUR 7.90 EUR
Romania (România) 7.90 EUR 7.90 EUR
Russia (Россия) 7.90 EUR 7.90 EUR
Serbia (Srbija) 790.00 RSD 7.90 EUR
Slovakia (Slovensko) 7.90 EUR 7.90 EUR
Slovenia (Slovenija) 7.90 EUR 7.90 EUR
Spain (España) 7.90 EUR 7.90 EUR
Sweden (Sverige) 7.90 EUR 7.90 EUR
Switzerland (Schweiz) 7.90 EUR 7.90 EUR
The Netherlands (Nederland) 7.90 EUR 7.90 EUR
Ukraine (Україна) 7.90 EUR 7.90 EUR
Other Countries... 7.90 EUR 7.90 EUR

Nëse numri i šasisë nuk është i disponueshëm në bazën e AUTOkm, 6 karakteret e fundit janë në formën xxxxxx. Kilometrazha e kthyeshme është një vlerë statistikore e aproximuar në bazë të algoritmit të AUTOkm me një shkallë besueshmërie prej 95%.

Nëse numri i šasisë nuk është i disponueshëm në bazën e AUTOkm, 6 karakteret e fundit janë në formën xxxxxx. Kilometrazha e kthyeshme është një vlerë statistikore e aproximuar në bazë të algoritmit të AUTOkm me një shkallë besueshmërie prej 95%.

Raporti Check-km është një raport i detajuar që përmban të dhënat vijuese:

 1. Të dhënat për kilometrazhën!
 2. A është makinë e vjedhur!
 3. A ka patur aksident!
 4. Vlerësimin e vlerës së makinës!
 5. Numrin e pronarëve të mëparshëm!
 6. Fotografi të makinës nga vendi i importit!

Raporti Check-km nuk është i disponueshëm për të gjitha makinat.

Rivendosja e kilometrazhës është mashtrimi më i zakonshëm në shitjen e makinave të përdorura. 65-85% e makinave të përdorura të importuara kanë rivendosur kilometrazhën. Rivendosja e kilometrazhës rrit vlerën e makinës së përdorur nga 1.000 deri në 3.000 €.

1. Volkswagen
2. Renault
3. Ford
4. Peugeot
5. Opel
6. Mercedes
7. BMW
8. Skoda
9. Audi
10. Toyota
11. Fiat
12. Citroen
13. Hyundai
14. Dacia
15. Kia

1. otomoto.pl
2. autovit.ro
3. mobile.bg
4. auto.ria.com
5. rst.ua
6. auto.bazos.cz
7. sauto.cz
8. hasznaltauto.hu
9. polovniautomobili.com
10. mojauto.rs
11. autobazar.eu
12. auto.bazos.sk
13. car.gr
14. avto.net
15. avtooglasi.com
16. njuskalo.hr
17. olx.ba
18. autodiler.me
19. pazar3.mk

Nëse numri i šasisë është i disponueshëm në bazën e AUTOkm, do të merrni të dhënat për kilometrazhën dhe datën e regjistrimit. (Raport bazik 1)

Nëse numri i šasisë nuk është i disponueshëm në bazën e AUTOkm, 6 karakteret e fundit janë në formën xxxxxx. Kilometrazha e kthyeshme është një vlerë statistikore e aproximuar në bazë të algoritmit të AUTOkm me një shkallë besueshmërie prej 95%. (Raport bazik 2)

Nëse numri i šasisë nuk është futur, kilometrazha e kthyeshme është një vlerë statistikore e aproximuar në bazë të algoritmit të AUTOkm me një shkallë besueshmërie prej 95%.

1. Volkswagen 22.56%
2. Audi 12.08%
3. Mercedes-Benz 8.95%
4. Peugeot 7.22%
5. Opel 6.71%
6. BMW 6.39%
7. Skoda 5.43%
8. Renault 4.15%
9. Citroen 3.83%
10. Ford 3.58%
11. Fiat 3.13%

1. Volkswagen Golf 1988-2018 9.84%
2. Volkswagen Passat 1999-2018 7.22%
3. Audi A4 2001-2017 3.83%
4. Skoda Octavia 2002-2018 2.94%
5. Mercedes-Benz E-klasse 2002-2017 2.81%
6. Audi A3 2001-2017 2.75%
7. Mercedes-Benz C-klasse 1999-2016 2.68%
8. Audi A6 2000-2017 2.62%
9. Opel Astra 2000-2016 2.56%
10. BMW 3er 2001-2016 2.36%
11. Peugeot 308 2007-2017 1.73%
12. BMW 5er 2001-2015 1.47%
13. Fiat Punto 2002-2013 1.41%
14. Peugeot 207 2006-2011 1.34%
15. Ford Focus 2004-2016 1.21%

Numri i šasisë përbëhet nga 17 shenja që identifikojnë secilën makinë individuale. Sektori i parë përbëhet nga tre shenja (kodi WMI) që identifikon vendin e origjinës, emrin e prodhuesit dhe llojin e karrozës. Sektori i dytë (VDS) përbëhet nga pesë shenja dhe ofron informacione rreth madhësisë dhe llojit të motorit, sistemit të frenimit, serisë së makinës, modelit dhe stilit të karrozës. Nëntë shenjat e fundit (VIS) lidhen me vitin e prodhimit dhe fabrikën, shifrën kontrolluese dhe numrin serik të makinës.

Manipulimi i kilometrazhës është mashtrimi më i zakonshëm në tregun e makinave të përdorura. Studimet tregojnë se 65-85% e makinave kanë manipuluar kilometrazhën. Raporti ynë ju lejon të verifikoni kilometrazhën e makinës në bazë të regjistrave digjitale dhe historisë së makinës.

Verifikimi i legalitetit përfshin kontrollin e bazave të policisë të vendeve të BE-së për të verifikuar nëse automjeti është i vjedhur.

Verifikimi i avarisë dhe dëmtimeve të automjetit bëhet në bazë të regjistrave digjitale që tregojnë nëse automjeti ka pësuar dëmtime ose ka qenë i përfshirë në një aksident në të kaluarën. Kjo ofron informacion mbi llojin dhe vlerën e dëmtimeve, nëse informacioni është i disponueshëm.

Verifikimi i defekteve përfshin kontrollin e gabimeve, mungesave, problemeve dhe çështjeve që shfaqen te modele të caktuara të automjeteve.